Unikátní stanice pro protonovou radiobiologii


Náš výhradní dodavatel Don Whitley Scientific vyvinul pro nemocnici v Manchesteru unikátní stanici pro protonovou radiobiologii. Vyžádejte si u nás více informací.

Centrum protonové terapie v nemocnici The Christie, Manchester, UK je prvním centrem vysokoenergetické protonové terapie NHS ve Velké Británii. Odborníci z nemocnice oslovili našeho dodavatele, společnost Don Whitley Scientific (DWS), s cílem navrhnout a zkonstruovat pro toto centrum unikátní špičkovou koncovou stanici pro protonovou radiobiologii.

Don Whitley Scientific vyslechl všechny požadavky a vyvinul jedinečné zařízení, které umožňuje provádět vysoce výkonné experimenty v oblasti protonové radiobiologie v hypoxických podmínkách. Jaké jsou její funkce a přednosti a jak se odborníkům z centra protonové terapie NHS s naším dodavatelem Don Whitley Scientific spolupracovalo se dočtete v celém znění článku ZDE.

Jedná se o unikátní stanici jak z pohledu konstrukčního, tak i svým velmi úzkým pracovním zaměřením. V případě dotazů ohledně přístrojů z oblasti mikrobiologie nás neváhejte kontaktovat. Zodpovíme vaše dotazy a v případě potřeby navrhneme řešení dle vašich představ.

© 2024, O.K. Servis BioPro, s.r.o. - všechna práva vyhrazena